19. Sep. 2020 26. Sep. 2020
Workshop | GRANAT

Clear at Glance – Effective Academic Posters: Concept, Design and Presentation in Natural Sciences

GRANAT Advanced training courses

Workshop with Birgit Lukowski (Communication designer, lecturer and trainer, DESIGN STUDIO SUEDSTERN, Berlin), 19 Sep. + 26 Sep. 2020.
Deadline for registration : 31 august 2020

Learn the key principles of design and layout techniques!

Aquire essential presentation skills, e.g. main aspects of verbal and nonverbal communication, dramaturgy and structure, clarification and reduction!

Prepare and train short poster presentations and get constructive trainer and group feedback!

Further information and registration:
Clear at Glance - Effective Academic Posters: Concept, Design and Presentation in Natural Sciences

19. Sep. 2020 26. Sep. 2020