26. Okt. 2020 30. Okt. 2020
Live Webinar | GRANAT

Good Scientific Practice – Protecting Scientific Integrity

GRANAT Advanced training courses

Live webinar with Helga Nolte (Coach inScience, Hamburg), consultant of the "Team Scientific Integrity" in Berlin, 26 Oct., 27 Oct. + 30 Oct. 2020.
Deadline for registration : 11 september 2020

Learn the basic rules and values of the responsible conduct of research in all its stages, according to local, national and international regulations and guidelines!

Explore the differences and grey areas between good scientific practice, questionable research practice and scientific misconduct!

You will learn how misconduct can be detected and prevented, how it should be addressed and treated when it occurs and what damage it can cause if it is improperly handled. You will learn to develop appropriate solutions for difficult situations in the process of science and receive advice on how to protect your scientific work!

The aim of the course is to create a space for reflection on the values and attitudes of science and the role of scientists in this respect.

The content of the webinar follows the curriculum “Good Scientific Practice” which was commissioned by and developed in cooperation with the GermanResearchOmbudsman.

Further information and registration:
Good Scientific Practice – Protecting Scientific Integrity

26. Okt. 2020 30. Okt. 2020