01. Sep. 2020 04. Sep. 2020
Live Webinar | GRANAT

Image Processing and Analysis for Scientific Publications

GRANAT Advanced training courses

Live webinar with Dr. rer. nat. Jan Brocher (www.Biovoxxel.de), 01 Sep. - 04 Sep. 2020.
Deadline for registration : 16 july 2020

NEW: Call4Help-Session on day 4 to solve participant-specific image analysis challenges!

The webinar is focused on micrographs and related imaging techniques in life sciences or biology and of general interest for natural scientists working with digital images and respective analyses.

The workshop aims to teach scientists of different research areas how to handle, process and analyze digital images starting from correct image acquisition until the incorporation into the final publication figure.

Further information and registration:
Image Processing and Analysis for Scientific Publications

01. Sep. 2020 04. Sep. 2020